top of page

TRENERJI

V veselje mi je, da lahko svoje znanje in naklonjenost smučanju po končani smučarski karieri prenašam na naše mlajše člane kluba. Učenje, zabava in ustvarjanje nasmeškov na obrazih otrok predstavlja vodilo mojega dela, ki ga že zadnjih deset let opravljam predano in odgovorno. Skupaj z ostalimi trenerji se trudimo ustvarjati prijetno okolje, kamor se otroci z veseljem vračajo.

Domen Petrovčič, glavni trener

Sem študentka sociologije, pedagogike in andragogike, poleg študija se zelo rada ukvarjam tudi s športom. V mlajših letih sem tekmovala v kajaku na mirnih in divjih vodah, kasneje tudi trenirala mlajše otroke. Ves čas pa sem tudi zelo rada smučala. Tako sem pred nekaj leti reke in jezera zamenjala s snegom in začela učiti smučati, v čemer zelo uživam.

Hana Kerin, trenerka

Že od malih nog se ukvarjam s smučanjem. Po 10 letih treningov in tekmovanj sem se odločil, da odsmučam v trenerske vode. Delo trenerja opravljam že dobrih 7 let, poleg izkušenj v Sloveniji, sem sodeloval tudi z mladinskimi selekcijami v tujini. Pri svojem delu zelo uživam in prav predajanje smučarskega znanja me žene naprej.

Janik Rumež Miletič, trener

Sem študentka fizioterapije in bivša večletna članica smučarske reprezentance. Ker obožujem delo z otroci, sem se odločila svoje smučarsko znanje prenašati na mlajše generacije. 

Živa Otoničar, trenerka

Ziva.jpg

Sem študentka na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Pred tem sem končala Škofjeloško gimnazijo. Poleg študija, zelo uživam tudi v športu, ki je del mojega življenja že od malih nog. V mlajših letih sem trenirala atletiko in se ukvarjala s smučanjem. Smučanje me spremlja še danes in z veseljem svoje znanje prenašam tudi mlajšim generacijam. 

Špela Kavčič, trenerka

Smučanje me spremlja že skoraj vse življenje - kot otrok sem začela trenirati smučanje in v njem ostala aktivno vključena kar 8 let. Kasneje sem se odločila, da bom svoje smučarsko znanje preusmerila v učenje otrok in mladih. V delu, ki ga opravljam neizmerno uživam, saj mi napredek, ki ga vidim pri vsakem posameznem otroku zares veliko pomeni.

Katja Kušar, trenerka

bottom of page